Body Positivity & Intuïtief eten coach

Wil je graag beter in je vel zitten, meer energie hebben voor dingen die er echt toe doen en op een relaxte, gezonde manier met eten omgaan? Ik help je graag! Hieronder vind je een overzicht van de diensten die ik aanbied. Staat wat je zoekt er niet tussen? Stuur me gerust een mailtje, wie weet kan ik wat voor je betekenen.

Bij mij kun je terecht voor zowel eenmalige gesprekken als langere trajecten waarin we gericht samen aan de slag kunnen gaan. Waar je ook voor kiest: jouw wensen staan altijd centraal. Ik ben er heilig van overtuigd dat jij zelf het beste in staat bent om goed voor jezelf te zorgen en om de keuzes te maken die bij je passen. Daar heb je soms alleen de juiste informatie of vragen voor nodig. En daar help ik je natuurlijk graag mee.

Alle coachgesprekken kunnen zowel digitaal via Skype plaatsvinden als in mijn praktijk in Kockengen. Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.

Foto: Mariët Mons Fotografie

Hoe kan ik je helpen?

Bopo-spreekuur

Het bopo-spreekuur is de snelste en gemakkelijkste manier om vrijblijvend met mij in gesprek te komen.
Misschien ben je al wel een tijdje bezig met intuïtief eten, maar blijf je toch een beetje vastzitten. Of misschien wil je graag wat liever zijn voor je lijf, maar weet je niet waar je moet beginnen. Misschien wil je wel graag eens je verhaal kwijt bij iemand die je er niet om zal veroordelen.
Hoe het ook zij, tijdens het bopo-spreekuur kan je 45 minuten lang je vragen stellen, je verhaal bij me kwijt of met me sparren. Dit is geen coachgesprek, maar eerder een gelegenheid om je verhaal te doen, vragen te stellen, te kijken of je een klik voelt of om te sparren over iets wat je dwars zit.
Kosten: €50,00 
Maak een afspraak

Losse coachsessies

Tijdens coachsessies gaan we aan de slag met jouw gedoe met eten en je lijf. Een coachsessie duurt zo’n 1,5 uur en jij staat hierbij altijd centraal. Je bepaalt zelf waar je het over wilt hebben en wat voor jou prioriteit heeft. Na de sessie bepaal je zelf of je nog een keer langs wil komen of dat je zelf weer even verder kunt. Besluit je na een paar sessies dat je toch liever gericht met een traject aan de slag gaat? Dan krijg je korting op dat traject.
Kosten: 139,00
Maak een afspraak

Pakket lichaamsbeeld

Een basistraject waarin we in drie coachgesprekken van 1 uur aan de slag gaan met je zelfbeeld en je lichaamsbeeld. Ideaal als je gericht wilt gaan werken aan een fijnere band met je lijf (die ook weer goed van pas gaat komen als je later aan de slag wil met een fijnere band met eten!).

Naast de drie coachsessies krijg je van mij ook materialen vol informatie en opdrachten ter aanvulling op onze gesprekken. Mijn coachees zelf geven aan dat deze materialen ze helpen om meer verdieping en inzichten te krijgen en dat ze het fijn vinden om het later nog eens terug te lezen. Wil je na dit traject aan de slag met je band met eten? Dat kan! Je kunt dan met korting doorstromen naar het totaalpakket.
Kosten: 350,00
Maak een afspraak

Totaalpakket – Lichaamsbeeld & Intuïtief eten

Mijn meest uitgebreide en effectieve pakket. Hier kiezen de meeste van mijn klanten voor en dit is het pakket dat ik over het algemeen altijd zal aanraden, omdat ik gemerkt heb dat je hiermee op de lange termijn de beste resultaten boekt. Dit pakket is volledig maatwerk en wordt opgesteld naar jouw wensen en behoeftes. Meestal bestaat het uit 5 tot 7 sessies van 1,5 uur.

Het doel van dit pakket is om vrede te gaan sluiten met eten en met je lichaam. Zoals bij al mijn sessies, sta jij hier centraal en bepaal jij waar je het over wilt hebben.

Naast de coachgesprekken krijg je van mij 6 door mij geschreven leer- en werkboeken vol informatie en oefeningen zodat je tussen de sessies door zelf ook aan de slag kunt. Veel van mijn coachees geven aan dat dit materiaal een grote toegevoegde waarde gaf aan het traject.

Ook krijg je bij dit traject begeleiding tussendoor via de app en telefoon. Ik geloof namelijk dat je de ‘echte’ struikelblokken vaak tegenkomt in het dagelijks leven en niet bij mij in de coachkamer. Daarom kan je me altijd appen en in overleg bellen als je ergens tegenaan loopt, even wil sparren, of je iets anders van me nodig hebt.

Kosten: Dit traject is maatwerk wat betekent dat de kosten verschillen. Als je interesse hebt in dit pakket, beginnen we altijd met een gratis intake. Na de intake kan ik beter bepalen hoeveel sessies je nodig hebt en hoe ik je het beste kan helpen.
Plan een vrijblijvende intake in!

Staat wat je zoekt er niet tussen?

Er is nog veel meer mogelijk dan wat hier beschreven staat. Ben je op zoek naar iets specifieks maar kan je het hier niet vinden? Neem dan gerust contact met me op.

Ervaringen van anderen:

“Ik heb van jongs af aan altijd al issues gehad met mijn lichaam. Vanaf mijn pubertijd kreeg ik problemen met eten en diëten. Ik was er zo klaar mee, dat ik bij Inouchka heb aangeklopt. Ik vond het traject heel fijn en relaxed, er lag nergens druk op. Bij elk gesprek merkte ik dat ik de afgelopen periode grote stappen had gezet, wat me moed gaf om weer door te gaan.

Ik wilde een traject doen omdat ik graag wilde beginnen met intuïtief eten en sterker in mijn schoenen wilde staan met een beter zelfbeeld. Deze verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. Ik ben er zo blij mee! Ik merk dat mijn eetgewoontes zijn veranderd, dat ik bijna geen eetbuien meer heb en dat ik me weerbaarder voel tegen alle opmerkingen van buitenaf.

Ik zou dit traject aan iedereen aanraden die ook maar iets van bodyimage-issues heeft of gedoe heeft met eten. Ik zit nu zo veel beter in mijn vel en dat gun ik iedereen!’ – Robin

“Ik dacht altijd dat wat ik mijn lichaam aandeed normaal was. Tot ik Inouchka hoorde spreken op een evenement. Ineens besefte ik dat het best heftig was, wat ik mijn lichaam aandeed! Ik besloot een coachtraject bij haar te volgen.

Ik heb het traject als heel comfortabel en vertrouwelijk ervaren. Ik kon goed mijn hart luchten en werd niet veroordeeld. De gesprekken ervoer ik als gezellig, openbarend en opluchtend. Het materiaal wat ik erbij kreeg, gaf me het gevoel dat ik niet alleen was.

Ik ben een coachtraject gaan volgen omdat ik graag mijn lichaam wilde kunnen accepteren en dat is zeker gelukt! Ik voel me zo veel blijer en zekerder! Ik kan dit traject zeker aanraden. Het heeft me echt laten zien wat er wel toe doet en wat er niet toe doet.” – Anoniem

Veel gestelde vragen

Kan ik bij jou aankloppen om af te vallen?

Gewichtsverlies is bij mij nooit een doel. Het doel van de coaching is niet dat je af gaat vallen, maar juist dat je je lichaam gaat accepteren zoals het is. Ik geloof dat een focus op afvallen het heel erg lastig maakt om relaxed met eten en met je lijf om te gaan. Sterker nog, het idee is dat de focus op je gewicht even naar de achtergrond mag. Misschien lees je dit en krijg je er spontaan hartkloppingen van. Kan ik me veel bij voorstellen! Ik vond het zelf ook doodeng. Maar toch is het nodig. Een focus op je gewicht is ruis op de lijn als je probeert om de band met je lijf weer te herstellen. Dat lijnen en diëten heb je nu wel geprobeerd! Misschien is het tijd voor een nieuwe aanpak. Wil je meer weten over waarom ik je wil aanraden om te stoppen met lijnen? Dan is dit artikel echt iets voor jou!

Wat is jouw verhaal?

Voor mijn hele verhaal en een uitgebreid voorstelrondje kun je hier terecht. Zin in de korte versie? Ik heb het grootste deel van mijn leven geworsteld met mijn uiterlijk en mijn lichaam, tot ik toen ik begin twintig was in een eetstoornis terecht kwam. Ik weet als geen ander hoe het is om niet lekker in je vel te zitten, om continu in je hoofd met eten bezig te zijn, om leuke dingen aan je voorbij te laten gaan omdat je denkt dat het met jouw lijf niet kan en om te veel of juist te weinig te eten.
Omdat er geen gerichte begeleiding was, ben ik zelf dankzij body positivity en intuïtief eten met veel vallen en opstaan uit dat dal geklommen. Ik vind dat niemand zo in zijn eentje zou moeten worstelen. Daarom besloot ik in 2018 om het roer om te gooien, mijn positie in een vertaalbedrijf op te geven en Body Positive Living op te richten.
Naast mijn ervaringsdeskundigheid heb ik in 2018 de opleiding tot Body Positive Professional afgerond bij Bureau Body Positive. Hier leerde ik coachvaardigheden en deed ik ontzettend veel extra kennis op over body positivity, intuïtief eten, het verkrijgen van een beter zelfbeeld en gewichtsneutraliteit.

Klinkt interessant, maar ik ben vast te dik / dun voor coaching.

Nee hoor! De omvang van je lichaam is totaal niet relevant voor de coaching en ik coach vrouwen van alle vormen en maten. Jouw gedoe met je lijf is legitiem en mag serieus genomen worden, hoe je lichaam er ook uitziet.

Meer weten over mij en de coaching? Kijk dan eens hier of stuur me gerust eens een mailtje! Geen enkele vraag is vreemd en ik vind het altijd leuk om van je te horen.