Body Positive Living

Sluit vrede met eten en je lichaam

Begeleiding

Samen aan de slag met Body Positivity & Intuïtief eten

LET OP: Vanaf 1 juni 2021 heb ik een cliëntenstop en neem ik tijdelijk geen cliënten meer aan.

Wil je graag op een relaxte, gezonde manier met eten omgaan, beter in je vel zitten en niet meer de hele tijd met eten bezig zijn? Ik loop graag met je mee!
Hieronder vind je een overzicht van de verschillende manieren waarop ik je kan helpen. Wil je ook aan de slag of heb je vragen? Stuur me gerust een mailtje.

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.

Ik kan me goed voorstellen dat je het, gezien de rare tijden waarin we nu leven, spannend vindt om bij iemand langs te gaan. Omdat ik je graag zo veilig mogelijk wil helpen, werk ik momenteel alleen via beeldbellen. Zo kunnen we ondanks de maatregelen toch veilig samen aan de slag.

Liever eerst zelf aan de slag? Check dan mijn online aanbod.

Hoe kan ik je helpen?

Vrijblijvende intake

Tijdens een intake kunnen we digitaal kennismaken. Zo kunnen we samen eens rustig kijken of er een klik is, en kunnen we bekijken of mijn aanpak past bij waar jij naar op zoek bent.

 • Een intake is altijd vrijblijvend, je zit nergens aan vast
 • Gemakkelijk en coronaproof via videobellen
 • Na de intake ontvang je van mij een uitgebreid trajectvoorstel gebaseerd op jouw behoeftes en wensen


Kosten: Gratis als je besluit met mij een traject aan te gaan. Anders bedragen de kosten 50,00

 


Traject – Lichaamsbeeld & Intuïtief eten

Mijn meest complete pakket. Vrijwel al mijn coachees kiezen voor deze optie.
Gedurende 5 a 7 sessies gaan we samen aan de slag met je band met eten en je lijf. Het doel? Lekkerder in je vel zitten, een gezonde, ontspannen band met eten ontwikkelen en beter omgaan met emotie-eten en eetbuien.

 • 5 tot 7 sessies van 1,5 uur, online of in mijn praktijk.
 • Dit pakket is volledig maatwerk en wordt afgesteld op jouw wensen en behoeftes
 • Leer hoe je een betere band kunt ontwikkelen met eten en je lichaam.
 • Voor hulp bij eet- en vreetbuien, emotie-eten, stiekem eten, bodemdrift en problemen met lichaamsbeeld en zelfzorg.
 • Gebaseerd op mindfulness, gewichtsneutrale zelfzorg, Health at Every Size, de principes van body positivity, fat liberation, intuïtief eten & ACT.
 • Gratis toegang tot mijn Instagram-cursus ‘The Body Acceptance Project’
 • Inclusief 6 door mij geschreven boekjes vol informatie en oefeningen.
 • Inclusief onbeperkte begeleiding tussendoor via mail, app en telefoon.


Kosten: De kosten voor dit traject zijn afhankelijk van de lengte van het traject. Gemiddeld moet je denken aan een bedrag tussen de €650,00 en de € 900,00 euro voor 5 tot 7 sessies van 1,5 uur.

 


Losse sessies

Hoewel een traject voor de meeste vrouwen vaak de fijnste manier is om aan de slag te gaan met je gedoe met eten en je lichaam, kan ik me ook voorstellen dat je het fijner vindt om alleen losse sessies af te nemen. Dit is natuurlijk ook mogelijk!

Kosten: €120,00 euro per sessie van 1,5 uur


Staat wat je zoekt er niet tussen?

Neem gerust contact met me op.

Liever eerst zelf aan de slag? Probeer dan mijn Instagram-cursus eens en zet de eerste stappen naar een betere band met je lijf.

Ervaringen van anderen:

Ik had al een paar jaar problemen met eten, maar kon maar niet bepalen waar het vandaan kwam. Ik besloot een traject aan te vragen. Vanaf het eerste moment voelde ik me ontzettend op mijn gemak, waardoor het makkelijker was om open en eerlijk te zijn over wat er speelde.

De gesprekken hebben me veel duidelijk gemaakt. Ik ben er nog niet helemaal, maar dankzij het traject heb ik wel de tools om daar in de toekomst mee verder te gaan. Ik ben zo blij dat ik heb besloten het traject in te gaan, want ik zit veel beter in mijn vel. Mijn relatie met eten is erop vooruit gegaan!” – Kim Faber

“Ik heb van jongs af aan altijd al issues gehad met mijn lichaam. Vanaf mijn pubertijd kreeg ik problemen met eten en diëten. Ik was er zo klaar mee, dat ik bij Inouchka heb aangeklopt. Ik vond het traject heel fijn en relaxed, er lag nergens druk op. Bij elk gesprek merkte ik dat ik de afgelopen periode grote stappen had gezet, wat me moed gaf om weer door te gaan.

Ik wilde een traject doen omdat ik graag wilde beginnen met intuïtief eten en sterker in mijn schoenen wilde staan met een beter zelfbeeld. Deze verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. Ik ben er zo blij mee! Ik merk dat mijn eetgewoontes zijn veranderd, dat ik bijna geen eetbuien meer heb en dat ik me weerbaarder voel tegen alle opmerkingen van buitenaf.

Ik zou dit traject aan iedereen aanraden die ook maar iets van bodyimage-issues heeft of gedoe heeft met eten. Ik zit nu zo veel beter in mijn vel en dat gun ik iedereen!’ – Robin

“Ik dacht altijd dat wat ik mijn lichaam aandeed normaal was. Tot ik Inouchka hoorde spreken op een evenement. Ineens besefte ik dat het best heftig was, wat ik mijn lichaam aandeed! Ik besloot een coachtraject bij haar te volgen.

Ik heb het traject als heel comfortabel en vertrouwelijk ervaren. Ik kon goed mijn hart luchten en werd niet veroordeeld. De gesprekken ervoer ik als gezellig, openbarend en opluchtend. Het materiaal wat ik erbij kreeg, gaf me het gevoel dat ik niet alleen was.

Ik ben een coachtraject gaan volgen omdat ik graag mijn lichaam wilde kunnen accepteren en dat is zeker gelukt! Ik voel me zo veel blijer en zekerder! Ik kan dit traject zeker aanraden. Het heeft me echt laten zien wat er wel toe doet en wat er niet toe doet.” – Anoniem

Veelgestelde vragen

Wat is jouw verhaal?

Voor mijn hele verhaal en een uitgebreid voorstelrondje kun je hier terecht. Zin in de korte versie? Ik heb het grootste deel van mijn leven geworsteld met mijn uiterlijk en mijn lichaam, tot ik toen ik begin twintig was een eetstoornis ontwikkelde. Na een gerichte behandeling ging het beter met me, maar eten en mijn lijf bleven altijd ‘een ding’.
Ik weet als geen ander hoe het is om niet lekker in je vel te zitten, om continu in je hoofd met eten bezig te zijn, om leuke dingen aan je voorbij te laten gaan omdat je denkt dat het met jouw lijf niet kan en om te veel of juist te weinig te eten.
Daarom besloot ik in 2018 om Body Positive Living op te richten.
Naast mijn ervaringsdeskundigheid heb ik in 2018 de opleiding tot Body Positive Professional afgerond bij Bureau Body Positive. Hier leerde ik coachvaardigheden en deed ik ontzettend veel extra kennis op over body positivity, intuïtief eten, het verkrijgen van een beter zelfbeeld en gewichtsneutraliteit.

Klinkt interessant, maar ik ben vast te dik / dun voor coaching.

Nee hoor! De omvang van je lichaam is totaal niet relevant voor de coaching en ik coach vrouwen van alle vormen en maten. Jouw gedoe met je lijf is legitiem en mag serieus genomen worden, hoe je lichaam er ook uitziet.

Meer weten over mij en de coaching? Kijk dan eens hier of stuur me gerust eens een mailtje! Geen enkele vraag is vreemd en ik vind het altijd leuk om van je te horen.