Body Positivity & Intuïtief eten coach

Wil je graag op een relaxte, gezonde manier met eten omgaan, beter in je vel zitten en niet meer de hele tijd met eten bezig zijn? Ik help je graag! Hieronder vind je een overzicht van de verschillende manieren waarop ik je kan helpen. Wil je ook aan de slag of wil je mij je verhaal vertellen? Stuur me gerust een mailtje.

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.

Foto: Mariët Mons Fotografie

Hoe kan ik je helpen?

Gratis intake

Tijdens een intake kunnen we met een kop koffie of thee erbij kennis maken. Zo kun je op je gemak kijken of je een klik met me voelt en of jij denkt dat mijn aanbod bij je past.

 • Gratis & vrijblijvend, je zit nergens aan vast
 • Voor iedereen die interesse heeft in coaching en eens kennis wil maken
 • Kom langs in mijn praktijk in Kockengen of spreek af via Skype
 • Na de intake ontvang je van mij een trajectvoorstel gebaseerd op jouw behoeftes en wensen


Kosten: Gratis
Plan een gratis intake in

Pakket lichaamsbeeld

In dit basistraject gaan we samen aan de slag om een betere band te ontwikkelen met je lichaam.

 • Basistraject bestaande uit 3 coachgesprekken van 1 tot 1,5 uur, online of in mijn praktijk
 • 100% gericht op het verkrijgen van een betere band met je lijf
 • Inclusief 3 door mij geschreven hoofdstukken vol nuttige informatie en praktische opdrachten
 • Voor iedereen die graag een gezondere band wil ontwikkelen met haar lichaam
 • Gebaseerd op mindfulness, gewichtsneutrale zelfzorg, Health at Every Size, de principes van body positivity & ACT.
 • Een ideale voorloper om te doorlopen voor je aan de slag gaat met je band met eten
 • Wil je na dit traject aan de slag met eetbuien of eetproblemen? Dan kun je met korting doorstromen naar het totaalpaket


Kosten: 299,00
Maak een afspraak

Totaalpakket – Lichaamsbeeld & Intuïtief eten

Mijn meest complete pakket. Vrijwel al mijn coachees kiezen voor deze optie.
Gedurende 5 a 7 sessies gaan we samen aan de slag met je band met eten en je lijf. Het doel? Lekkerder in je vel zitten, een gezonde, ontspannen band met eten ontwikkelen en beter omgaan met emotie-eten en eetbuien.

 • 5 tot 7 sessies van 1,5 uur, online of in mijn praktijk.
 • Dit pakket is volledig maatwerk en wordt afgesteld op jouw wensen en behoeftes
 • Leer hoe je een betere band kunt ontwikkelen met eten en je lichaam.
 • Voor hulp bij eet- en vreetbuien, emotie-eten, stiekem eten, bodemdrift en problemen met lichaamsbeeld en zelfzorg.
 • Gebaseerd op mindfulness, gewichtsneutrale zelfzorg, Health at Every Size, de principes van body positivity, fat liberation, intuïtief eten & ACT.
 • Inclusief 6 door mij geschreven hoofdstukken vol informatie en oefeningen.
 • Inclusief begeleiding tussendoor via app en telefoon.


Kosten: Dit traject is maatwerk. De kosten kunnen dus per persoon verschillen. Wil je meer informatie?
Plan dan een vrijblijvende intake in!

Staat wat je zoekt er niet tussen?

Er is nog veel meer mogelijk dan wat hier beschreven staat. Ben je op zoek naar iets specifieks maar kan je het hier niet vinden? Neem dan gerust contact met me op.

Ervaringen van anderen:

“Ik heb van jongs af aan altijd al issues gehad met mijn lichaam. Vanaf mijn pubertijd kreeg ik problemen met eten en diëten. Ik was er zo klaar mee, dat ik bij Inouchka heb aangeklopt. Ik vond het traject heel fijn en relaxed, er lag nergens druk op. Bij elk gesprek merkte ik dat ik de afgelopen periode grote stappen had gezet, wat me moed gaf om weer door te gaan.

Ik wilde een traject doen omdat ik graag wilde beginnen met intuïtief eten en sterker in mijn schoenen wilde staan met een beter zelfbeeld. Deze verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. Ik ben er zo blij mee! Ik merk dat mijn eetgewoontes zijn veranderd, dat ik bijna geen eetbuien meer heb en dat ik me weerbaarder voel tegen alle opmerkingen van buitenaf.

Ik zou dit traject aan iedereen aanraden die ook maar iets van bodyimage-issues heeft of gedoe heeft met eten. Ik zit nu zo veel beter in mijn vel en dat gun ik iedereen!’ – Robin

“Ik dacht altijd dat wat ik mijn lichaam aandeed normaal was. Tot ik Inouchka hoorde spreken op een evenement. Ineens besefte ik dat het best heftig was, wat ik mijn lichaam aandeed! Ik besloot een coachtraject bij haar te volgen.

Ik heb het traject als heel comfortabel en vertrouwelijk ervaren. Ik kon goed mijn hart luchten en werd niet veroordeeld. De gesprekken ervoer ik als gezellig, openbarend en opluchtend. Het materiaal wat ik erbij kreeg, gaf me het gevoel dat ik niet alleen was.

Ik ben een coachtraject gaan volgen omdat ik graag mijn lichaam wilde kunnen accepteren en dat is zeker gelukt! Ik voel me zo veel blijer en zekerder! Ik kan dit traject zeker aanraden. Het heeft me echt laten zien wat er wel toe doet en wat er niet toe doet.” – Anoniem

Veel gestelde vragen

Kan ik bij jou aankloppen om af te vallen?

Gewichtsverlies is bij mij nooit een doel. Het doel van de coaching is niet dat je af gaat vallen, maar juist dat je gaat leren om de balans weer terug te vinden. Ik ben ervan overtuigd dat gewichtsverlies alleen je niet gaat brengen wat je zoekt. Dat lijnen en diëten heb je nu wel geprobeerd! Misschien is het tijd voor een nieuwe aanpak. Wil je meer weten over waarom ik je wil aanraden om te stoppen met lijnen? Dan is dit artikel echt iets voor jou!

Wat is jouw verhaal?

Voor mijn hele verhaal en een uitgebreid voorstelrondje kun je hier terecht. Zin in de korte versie? Ik heb het grootste deel van mijn leven geworsteld met mijn uiterlijk en mijn lichaam, tot ik toen ik begin twintig was een eetstoornis kreeg. Ik weet als geen ander hoe het is om niet lekker in je vel te zitten, om continu in je hoofd met eten bezig te zijn, om leuke dingen aan je voorbij te laten gaan omdat je denkt dat het met jouw lijf niet kan en om te veel of juist te weinig te eten.
Omdat er geen gerichte begeleiding was, ben ik zelf met veel vallen en opstaan uit dat dal geklommen. Ik vind dat niemand zo in zijn eentje zou moeten worstelen. Daarom besloot ik in 2018 om het roer om te gooien, mijn positie in een vertaalbedrijf op te geven en Body Positive Living op te richten.
Naast mijn ervaringsdeskundigheid heb ik in 2018 de opleiding tot Body Positive Professional afgerond bij Bureau Body Positive. Hier leerde ik coachvaardigheden en deed ik ontzettend veel extra kennis op over body positivity, intuïtief eten, het verkrijgen van een beter zelfbeeld en gewichtsneutraliteit.

Klinkt interessant, maar ik ben vast te dik / dun voor coaching.

Nee hoor! De omvang van je lichaam is totaal niet relevant voor de coaching en ik coach vrouwen van alle vormen en maten. Jouw gedoe met je lijf is legitiem en mag serieus genomen worden, hoe je lichaam er ook uitziet.

Meer weten over mij en de coaching? Kijk dan eens hier of stuur me gerust eens een mailtje! Geen enkele vraag is vreemd en ik vind het altijd leuk om van je te horen.