Body Positivity & Intuïtief eten coach

Tijdens de coaching gaan we samen aan de slag om je gedoe met eten achter je te laten en lekkerder in je vel te gaan zitten. Wil je ook aan de slag? Plan dan nu een gratis, vrijblijvende intake in!

Wanneer is coaching iets voor jou?

  • Als je merkt dat je regelmatig worstelt met negatieve gedachten over je lichaam
  • Wanneer je meer met eten bezig bent dan je eigenlijk zou willen.
  • Als eten geen plezierige bezigheid meer is, maar een kwestie van ‘fout’ en ‘goed’ voedsel
  • Als je graag vrede wil sluiten met je lijf en met eten.
  • Als je last hebt van ongewenste eetbuien of vreetbuien
  • Als je nieuwsgierig bent naar body positivity en intuïtief eten, maar geen idee hebt waar je moet beginnen.
  • Wanneer je het zat bent om altijd maar aan de lijn te zijn en je wilt gaan ervaren hoe het is om meer in harmonie te komen met je lijf.

En, de allerbelangrijkste: Als je denkt dat je wat kunt hebben aan dit traject!

Wil je jezelf voorbereiden of eerst nog wat lezen? Probeer dan mijn gratis e-book!

Jij staat centraal

Het belangrijkste om te weten met coaching is dat JOUW wensen en jouw behoeftes ALTIJD centraal staan. Ik lever je tussen de sessies door uitgebreide informatie waarmee je aan de slag kunt, maar uiteindelijk bepaal jij waar je mee aan de slag wil op een manier die bij jou past.

Mijn aanbod

Omdat gedoe met eten en met je lijf meestal niet met 1 of 2 keer afspreken opgelost is, heb ik 2 verschillende pakketten samengesteld. Zo kunnen we samen doelgericht aan de slag, waardoor jij op de lange termijn minder tijd (en geld!) kwijt bent.

Mijn aanbod in een handig overzicht:

Pakket LichaamsbeeldTotaalpakket
Aantal sessies van 1,5 uur:36-7
Aantal leer-/werkboeken:36
Hulp met lichaamsbeeld:XX
Gratis intake:XX
Hulp met eetbuien:X
Hulp met intuïtief eten:X
Extra begeleiding per app:X
Investering:€375,-€900 – €1200

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.

Totaalpakket

Dit is mijn meest complete pakket waarin we samen uitgebreid aan de slag gaan met je gedoe met eten en met je lijf. Dit traject is altijd maatwerk (waardoor de prijs dus kan verschillen) en duurt gemiddeld zo’n 5-7 sessies. Deze sessies duren 1,5 uur en vinden plaats via Skype of in mijn coachruimte in Kockengen. Tussendoor krijg je van mij uitgebreid lees- en werkmateriaal over 6 verschillende onderwerpen (bijvoorbeeld Lichaamsbeeld, Intuïtief eten, Emotie-eten en Eetbuien). Omdat we in dit traject wat langer de tijd hebben, hebben we ook de tijd en ruimte om aan de slag te gaan met je gedoe met eten. Zo gaan we uitgebreid in op intuïtief eten, emotie-eten en eetbuien. En omdat ik vind dat je vaak pas echt tegen dingen aanloopt zodra jij de coachruimte weer verlaat, krijg je mijn mobiele nummer zodat je mij altijd kunt appen als je tussendoor ergens tegenaan loopt.

Pakket Lichaamsbeeld

Tijdens dit een beknoptere traject kunnen we samen een begin maken met een betere band met je lichaam. Het bestaat uit 3 gesprekken die plaatsvinden in mijn praktijk of via Skype. Je krijgt van mij beknopte leer- en werkboeken mee over verschillende onderwerpen (zoals Lichaamsbeeld, de Cyclus van lijnen en diëten en de Dieetcultuur). Samen gaan we aan de slag om vrede te sluiten met je lijf, milder naar je lichaam te kijken en je eerste stappen te zetten naar een ‘body positive’ leven! Vanwege de kortere duur en investering van dit traject, is het niet mogelijk om in dit traject aan de slag te gaan met intuïtief eten, eetbuien en/of emotie-eten. Je kunt wel na dit pakket te hebben doorlopen met korting doorstromen naar het totaalpakket. Ideaal als je het eerst even uit wilt proberen!

Vraag nu een gratis intake aan!

Benieuwd waar ik jou mee kan helpen? De intake is altijd gratis. Daarna kun je bepalen of je samen verder wilt en in welke hoedanigheid. Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met me op, dan plannen we een gratis intake in!

Liever eerst nog wat meer weten over mij? Klik dan hier!